Novinar iz Zagreba iznervirao Šerbedžiju! (VIDEO)

Autor:

Umalo incident tokom intervjua Radeta Šerbedžije kada se u emisiju uključio novinar iz Zagreba i postavio mu pitanje "koje ovaj želi da izbegne"

12
A- A A+

Glumac Rade Šerbedžija, čiju su zabranu nastupa u Zagrebu tražili hrvatski veterani, umalo nije napustio studio N1 TV u Beogradu nakon uključenja novinara iz zagrebačkog studija.

Novinar je želeo da čuje odgovor od Radeta Šerbedžije "iako zna da beži od tih tema" - ko je u proteklom ratu bio agresor, a ko žrtva.

Zašto su Jugosloveni zaratili?

"Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čoveče, ne želim o tom stvarima da govorim! Da se sad dignem iz studija? Rekao sam već - to nije istina što su citirali žutu štampu, ja takve stvari nisam rekao! Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim da budem tako obeležen i lažno napadan. Imate li neko drugo pitanje", zapitao je Šerbedžija.

Pogledajte:

Izvor: YouTube

Prethodno Šerbedžija je upitan da proširi pojasni svoju izjavu da "treba biti svestan, da sve to što se radilo u ime srpstva, hrvatstva, muslimanstva i ostalih "izama" i nacionalizama, sve su činili pojedinci, jedan mali deo ljudi“.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti