Kako da pogledate propušteni TV program

Autor:

I kada niste stigli da ga pogledate, omiljeni TV program vam je dostupan uz mts TV uslugu „72 sata unazad“, koja je sada i po 50% nižoj ceni.

Kako da pogledate propušteni TV program Foto: mts tvoj svet

Propustili ste da gledate omiljene filmove, epizode serije ili emisije? Sve što ste propustili da gledate u redovnom terminu u prethodna tri dana možete da gledate kada god to želite, i ne samo to – da pauzirate gledanje, premotavate unapred ili unazad, uz mts TV uslugu „72 sata unazad“, koja je do kraja 2016. godine po 50% nižoj ceni, ukoliko se sada prijavite za nju.

Na raspolaganju su vam tri opcije koje vam omogućavaju da jednostavno aktivirate ovu uslugu, samo izaberite onu koja vama najviše odgovara:

- Putem TV menija, odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/72 sata unazad
- Pozivom na broj 0800 100 100
- Lično u nekoj mts poslovnici.

Izvor: mts tvoj svet.

Da biste lakše pronašli kanale na kojima je omogućeno korišćenje usluge „72 sata unazad“, dati kanali su obeleženi prepoznatljivim simbolom. Na vašem daljinskom upravljaču takođe postoji dugme sa istim simbolom, čijim se pritiskom na njega dobija kompletna lista ovih kanala.

Za više informacija o usluzi „72 sata unazad“ posetite mts sajt. Uživajte uz mts TV i iskoristite sve pogodnosti ove usluge!

Sve vesti