Ako ovih dana krećete na put...

U južnim i jugoistočnim krajevima Srbije očekuje se da padne još dva do pet centimetara novog snega, naročito u planinskim predelima, saopštio je AMSS, zato obavezno stavite zimske gume. Da li znate kolike su kazne?

0
A- A A+

  Upotreba zimske opreme je obavezna na svim putevima u Timočkoj i Negotinskoj krajini, u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Novog Pazara, kao i na prilazim Kopaoniku, Goču i na prevojima preko Crnog Vrha.

Prema informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", kamionima s prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na deonici Brzeće-Kopaonik, na prilazu Goču, na deonicama Vrnjci-Grčak i Dobre vode - Stanišići, kao i na putu Jošanička Banja - Grčak.

Saobraćaj je od jponedeljka 28. novembra obustavljen na deonici Mojković-Krupanj zbog oštećenja mosta. Zbog sanacije klizišta saobraćaj je obustavljen i na deonici Ub-Koceljeva.

Prema podacima granične policije putnička vozila se na prelazima zadržavaju do 20 minuta.

Dakle, velike su šanse da na putu bude sneg, a u tom slučaju zimske gume su obavezne.

U sledeče, teksu pročitajte:

Kolike su kazne ako ne stavite zimske gume

Pročitajte i ove savete:

Kako se vozi po kiši

Kako da stavite lance za sneg

Kako se vozi kada je na putu sneg

Kako se vozi po ledu

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti