Šokantna ispovest zvezde serije "Westworld"

Autor:

Pokušala da se ubije zato što su je silovali!

1
A- A A+

Evan Rejčel Vud, glumica koju trenutno gledamo u hit seriji "Westworld", u otvorenoj ispovesti za "Roling stoun" otkrila je da je bila silovana, i to u dva odvojena navrata.

Lady Gaga: Silovao me je producent, krivila sam sebe

"Prvi put kad se to desilo, u pitanju je bio moj partner. Nisam progovorila jer sam bila naivna, nisam bila sigurna da li se to vodi kao silovanje ako smo u vezi, i mislila sam da mi niko ne bi poverovao. Drugi put u pitanju je bio vlasnik jednog bara. Oba incidenta odigrala su se davno, ali su oba bila faktori u mom kasnijem pokušaju samoubistva," napisala je ona.

Pročitaj pre nego što postaneš žrtva!

Vudova, koja je bila u vezi sa Merilinom Mensonom, kasnije se udala za glumca Džemija Bela sa kojim ima sina. Par se razveo posle samo dve godine.

Evan (29) je nakon ovog priznanja obrisala naloge na društvenim mrežama, a pratioce obavestila da joj, nakon svega, treba pauza.

Ona nije otkrila identitet nijednog od dvojice muškaraca koji su je napastvovali.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti