Bivši je OPET tužio!

Autor:

Milan Popović tužio Severinu Kojić za zanemarivanje deteta?!

5
A- A A+

Bivši verenik pevačice Severine, srpski biznismen Milan Popović, ponovo od suda traži da reši razmirice između bivših oko sina Aleksandra.

Hrvatski "RTL" prenosi da je Popović tokom mesec dana pokušavao da stupi u kontakt sa pevačicom, koja ima zdravstvenih problema, da bi ugovorili "primopredaju" deteta, ali da nije dobio nikakav odgovor.

"Majka mog deteta je, izgleda, nestala, ne odgovara na poruke, i dete nije odvela u vrtić niti ga dovela više od mesec dana. Dete sam zadržao kod sebe, jer nisam želeo da ga vratim trećim licima, i javljao Severini gde je," objasnio je on.

Sina je na kraju predao njenoj majci, a dan kasnije obreo se u zagrebačkoj policiji, pošto je Severina prijavila da je kidnapovao dete.

"Trenutno pokušavam preko nadležnih institucija da izdejstvujem da dete privremeno boravi kod mene, dok se situacija ne reši," rekao je Popović.

Severinin PR Tomislav Petrović rekao je za "RTL" da ona ne želi da sa bivšim "razgovara preko medija".

"Neće obrazlagati njegove laži, jer je protiv nje i bližnjih podneo tridesetak tužbi i sve ih izgubio, samo kako bi joj oduzeo dete. Broj tužbi povećao se nakon što se udala, što dokazuje da mu nije stalo do interesa deteta," rekao je on.

"RTL" dodaje da još uvek nije poznato gde je tačno Severina, niti zbog čega ne odgovara na pozive bivšeg i medija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti