Viber ne radi i baguje? Uradite ovo!

Ako vam je Viber aplikacija nakon ažuriranja prestala s radom ili delimično ne radi, ovo je rešenje!

Viber ne radi i baguje? Uradite ovo! Foto: Viber/MONDO portal. Viber.

Poslednja verzija Viber aplikacije donela je u Srbiju Javne naloge, kačenje omiljenih kontakata na vrh aplikacije, kao i naprednije prosleđivanje poruka na više adresa. Sve o tome pisali smo vam u poslednjoj Viber objavi, a čitaoci su nas zatrpali komentarima da mnogima nakon ažuriranja na novu verziju aplikacija Viber radi delimično ili ne radi uopšte.

Novi Viber za Windows - jednostavno sjajan!

Zašto Viber ne radi od telefona do telefona razloga može biti „mali milion“, ali univerzalno rešenje koje je dostupno svima je - reinstalacija aplikacije, što su preporučili i korisnici koji su imali probleme nakon ažuriranja na poslednju dostupnu verziju Viber aplikacije.

Ali, ne brinite, nećete izgubiti ništa, osim 10 minuta svog vremena. Pre nego što reinstalirate aplikaciju napravite „bekap“ tj. rezervnu kopiju podataka. Korak po korak Kako sačuvati Viber poruke zauvek, zajedno sa galerijom slika opisali smo vam na linku. Uradite to prvo, a onda otiđite do Viber aplikacije, zadržite je i prevucite do kante za otpatke kako biste je obrisali.

Viber sličice Beograda čekaju na vas!

Viber sličice za "Državni posao"

Nakon toga preuzmite Viber opet na telefon i vratite sve obrisane razgovore i liste poziva, dok će kontakti biti prebačeni nakon prve sinhronizacije aplikacije, nakon što je instalirate.

Imate dodatna pitanja? - komentari su vaši, mi ćemo učiniti svoj deo, a vi, ako imate dodatne savete i smernice pišite zbog drugih čitalaca, bićete to sjajna pomoći svima!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti