Tužio Lukasa za četiri miliona evra?!

Nekadašnji saradnici opet će se sastati na sudu, a cifra koju bivši menadžer zahteva je astronomska!

27
A- A A+
Aca Lukas Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Aca Lukas

Saša Mirković, nekadašnji estradni menadžer a sada političar, tužio je sudu Aleksandra Vuksanovića, odnosno Acu Lukasa, zbog povrede autorskih prava.

Mirković je za portal "Tanjug INFO" izjavio da je tužbu podneo zbog neovlašćenog emitovanja sadržaja na koje on ima pravo, na Acinom YouTube kanalu.

"Da, tužio sam Lukasa, KVZ Music i Petra Boračeva iz Bugarske, koji su mi pokrali prava i bez moje saglasnosti emitovali i naplaćivali od tog servisa novac za prava koja pripadaju meni. Drugim rečima, pokrali su me i izvršili krivično delo piraterije, za šta će tek dobiti krivičnu prijavu," rekao je on.

Mirković se neće zaustaviti tu, već će stvar terati do međunarodnih sudova.

"Uz tužbu kod našeg pravosuđa, ovo društvo će biti tuženo i kod međunarodnih sudova. Osim toga, naglasiću da ću tužiti svakog ko mi pokrade prava, na primer, Grand produkciju i TV kanale kod nas i u regionu, kao i klubove i institucije preko kojih Lukas nastupa i naplaćuje svoje usluge," rekao je on.

Mirković je dodao da će dobijeni novac uložiti u svoju predsedničku kampanju.

Lukas se još uvek nije oglasio povodom ove tužbe.

Na njegovom zvaničnom YouTube kanalu, ukupan broj pregleda je skoro 160 miliona, a kanal ima 139.000 pretplatnika.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti