Sećanje na Pola Vokera (VIDEO)

Autor:

Pre tri godine izgubili smo zvezdu "Paklenih ulica" Pola Vokera

2
A- A A+

  Glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Paklene ulice" poginuo je 30. decembra 2013. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji. Tragedija se dogodila u blizini Los Anđelesa, kada je automobil kojim je upravljao Vokerov (40) prijatelj sleteo s puta, udario u stub i eksplodirao.

Vest o glumčevoj pogibiji objavila je njegova porodica na Vokerovom Twitteru.

"Teška srca vas obaveštavamo da je Pol Voker poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći".

Pol Voker je rođen u blizini Los Anđelesa 12. septembra 1973. Sa 12 godina je počeo da radi dečije televizijske emisije. Na filmu je debitovao 1987. u horor komediji "Monster in the Closet", ali je tek 1998. godine dobio ulogu koja mu je donela slavu – "Meet the Deedles".

Ćerka tužila Porše

Ćerka glumca Pola Vokera, koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći dok je vozio automobil "porše karera GT", tužila je kompaniju "Porše" i navela da su određeni nedostaci tog modela doprineli smrti njenog oca. "Porše" je kratko saopštio da žali zbog njegove smrti, ali da ne vidi svoju krivicu. "Uvek nam je žao kada neko strada u jednom od naših vozila, ali smatramo da izveštaji vlasti dokazuju da je ovaj slučaj bio tragedija usled neoprezne vožnje i prevelike brzine", saopštila je ta kompanija.

Voker se proslavio ulogom u akcionom filmu "Paklene ulice" u kome je zaigrao zajedno sa Vinom Dizelom.

Poznat je i po ulogama u filmovima "Joy Ride", "Into the Blue", "Timeline" i u ostvarenju Klinta Istvuda "Flags of Our Fathers".

Ubrzo po objavljivanju vesti o tragičnoj smrti mladog glumca, kolege su počele da mu odaju počast porukama na Twitteru.

Vin Dizel je napisao "Nebo je dobilo novog anđela, počivaj u miru prijatelju", Dvejn Džonson "Šaljem svoju ljubav i snagu njegovoj porodici, a snagu ćemo svi naći u njegovoj svetlosti".

Pol Voker je preminuo dok je u toku bilo snimanje sedmog nastanka "Brzi i žestoki". Njegova braća su zamenila Vokera u pojedinim scenama, a pesma iz filma posvećena je njemu.

Pogledajte spot.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti