Napadnuta porodilja nedavno rodila trojke

Autor:

Tridesetdvogodišnjakinja iz Jezera, koju je u utorak oko 18.20 sati na Klinici za ginekologiju i akušerstvo na UKC Banja Luka verbalno i fizički napao nevenčani suprug, dobro se oseća.

0
A- A A+
Ginekologija, Akušerstvo, UKC Banjaluka Foto: mondo.ba

Ona na levoj ruci ima unutrašnju ogrebotinu, koja joj je, kako tvrde iz ove zdravstvene ustanove nasena "tupim predmetom".

Porodilja je na ovoj klinici bila smeštena nakon što je rodila trojke, a nevenčani 31-godišnji suprug joj je došao u posetu u 16 sati, ali nije izašao iz bolnice nakon što je poseta završena.

O motivima ovog događaja danas nisu želeli precizno da govore ni u UKC Banja Luka, kao ni u banjalučkoj policiji, a ono što je posebno sporno jeste da se ne podudaraju informacije o predmetu kojom joj je povreda nanesena.

Vesna Ećim Zlojutro Foto: mondo.ba Vesna Ećim Zlojutro

U UKC Banja Luka tvrde da je to bilo tupim predmetom, najverovatnije rajfešlusom sa jakne, dok policijski izvori ističu da joj je povreda na ruci nanesena nožem.

Šef Službe za obezbeđenje i transport u UKC Banja Luka Milan Divjak kazao je danas da je do incidenta došlo u utorak oko 18. 20 sati na hodniku na trećem spratu banjalučke ginekologije, a gde je došlo prvo do verbalnog, a zatim i "manjeg fizičkog sukoba".

"Po izjavi pacijentkinje povreda na levoj ruci joj je nanesena rajfešlusom od jakne", kazao je Divjak i negirao informacije koje su se danas pojavile na nekim medijima da ju je nevenčami suprug navodno vukao po bolničkom hodniku i stepenicama.

Načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo Vesna Ećim Zlojutro je istakla da u "anamnezi pacijentkinje ima mnogo neprijatnih situacija".

"Ne mogu da preciziram kakvih jer se to kosi sa mojom profesionalnom etikom", istakla je Ećim-Zlojutro.

Naglasila je da napadnuta žena pored tri sina koje je sada rodila, već ima troje dece, dve kćerke i sina. Napadača je ubrzo nakon napada uhapsila banjalučka policija, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu, dok će protiv njega biti podnesen izveštaj za nasilje u porodici.

Sve vesti