Futuristička serija Meta Dejmona i Bena Afleka

Autor:

Ekskluzivna premijera futurističke serije „Čovek iz korporacije“ Meta Dejmona i Bena Afleka, drame smeštene u crnoj korporativnoj budućnosti, samo u Pickboxu na mts TV.

Futuristička serija Meta Dejmona i Bena Afleka Foto: Promo/Pickbox

mts i Pickbox vam sa zadovoljstvom najavljuju premijeru futurističke serije „Čovek iz korporacije“, samo 24 sata nakon svetske premijere, koju možete da pogledate danas, 1. decembraod 21 čas u okviru Pickbox paketana mts TV.

Serija producentske kuće Meta Dejmona i Bena Afleka koja je smeštena u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć, donosi 13 epizoda koje možete da očekujete svakog četvrtka u isto vreme, od 21 čas.

Glavni lik u seriji „Čovek iz korporacije“ je Ben Larson (Šon Tili), mladi direktor koji skriva svoj pravi identitet da bi se uvukao u veoma opasan korporativni svet i spasao voljenu ženu. Ali ubrzo će otkriti da on nije jedini koji skriva tajne koje mogu da imaju smrtonosne posledice.

Izvor: Pickbox.

Ne propustite ovu uzbudljivu seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte u ovom, ali i drugim naslovima iz bogate Pickbox ponude naslova na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt.

Sve vesti