Nikolić žali zbog promašaja, "Lala" zbog Malbašića

Autor:

Treneri Partizana i Vojvodine ističu prilike svojih ekipa. Nikolić smatra da su crno-beli bili bliži trijumfu, dok Lalatović ističe da je rezultat objektivan, ali i napominje šut Filipa Malbašića.

Tačno osam godina su navijači Vojvodine i Partizana čekali da njihovi klubovi odigraju meč bez golova. I on se dogodio ove srede, u trenucima kada je najmanje odgovarao i jednima i drugima.

Duel 18. kola Superlige zavšren je najnepopularnijim rezultatom.

Derbi, što se vidi i po učinku napadača, nije opravdao očekivanja. Taktička nadmudrivanja Nenada Lalatovića i Marka Nikolića doveli su do čvrste i grube igre na obe strane.

 Pobedi je, ipak, bio bliži "parni valjak" i upravo zbog te činjenice žali Nikolić.

"Prava derbi utakmica, tvrda i borbena. Ne mogu da se otmem utisku da smo po šansama bili bliži pobedi. Mnogo, previše promašenih prilika za jednu ovakvu utakmicu. Imali smo dosta kadrovskih problema, pogotovo u ofanzivnom redu, tako da se to osetilo u rotaciji", rekao je Nikolić, podsetio na seriju od 14 mečeva bez poraza i naveo da ima još dosta da se igra.

Sa druge strane, Lalatović žali što šut Filipa Malbašića nije prošao pored Kljajića u 93. minutu.

"Žao mi je mnogo što Malbašić nije postigao gol u poslednjem minutu", počeo je prilično raspoloženi trener Vojvodine.

"Lepa prvenstvena utakmica. Šanse i sa jedne i druge strane... Žao mi je što nije bilo golova, ali je ovo realan rezultat. Partizan je imao dve stopostotne šanse imali smo i mi", ocenio je Lalatović i dodao: "Crvena zvezda je najzadovoljnija i ona tek treba da odigra meč. Žao mi je što Malbašić nije postigao gol u poslednjoj sekundi", ponovio je.

Sve vesti