Trujić o batinama, Meleg o "otvaranju"

Autor:

Utisci fudbalera Vojvodine nakon remija sa Partizanom u Novom Sadu.

7
A- A A+

Da su fudbaleri Vojvodine i Partizana bili precizni pred golom koliko su bili u startovima na loptu, videli bismo goleadu u Novom Sadu. Međutim, igrači obe ekipe nisu pokazali smirenost u ključnim situacijama i videli smo remi bez golova (0:0).

Duela je zato bilo pregršt...

Počelo je startovima na Leonarda, koji je kasnije bio vidno nervozan, dok ništa bolje nije prolazio ni Dejan Meleg iz suprotnog tabora.

Međutim, utisak je da je "najviše batina" ipak dobio Nikola Trujić koji se borio za prostor sa dvojicom korpulentnih štopera. Nikada snaga nije bila najjači adut krilnog napadača, a najmanje je do izraza dolazila u "sudaru" sa centralnim defanzivcima koji su navikli da se "rvu" i sa mnogo krupnijim od njega.

Dobio si mnogo batina? 

"Pa jesam, šta da se radi...", kazao je Trujić uz, ipak, osmeh na licu.

On je do kraja meča i promenio poziciju, prešao je na levu stranu, i ostavio bolji utisak.

"Moglo bi se reći da je na kraju ovo i realan rezultat. Imali su bolje šanse, imali smo i mi tri-četiri šuta koja su bila opasna po gol. Po igri bih rekao da smo bili ravnopravni. Znali smo od samog početka da će ući jako u meč i morali smo da odgovorimo našom agresivnošću i znali smo šta nas čeka. Ovo je povoljan rezultat i po nas i po njih, ali ipak Zvezdi najviše odgovara. Ne ide nam u prilog...", dodao je on.

I njegov kapiten Dejan Meleg nije nezadovoljan bodom iz ovog meča, ali...


"Teška utakmica kakvu smo i očekivali. Bez mnogo šansi, ali i sa bodom ostajemo zadovoljni. Do sada smo na 'Kara
đorđu' obično 'otvarali' rivala u prvom poluvremenu, a mislim da je to nedostajalo danas. Tako bi utakmica otišla u drugom smeru, dobila na tempu…", objasnio je Meleg.

On je u prvom duelu u sezoni postigao gol protiv Partizana, ali danas nije bio u prilici.

"I mi smo imali svoje šanse. Istina, oni su pogodili su stativu i prečku. Želeli smo pobedu u ovom meču, ali opet kažem da smo zadovoljni", kazao je Meleg.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Sve vesti