Povratak grupe Funky G?

Autor:

Možda od jednog nastupa nastane nešto mnogo više...

6
A- A A+

Anabela Atijas i denser Gagi Đogani, sinoć su, na kratko, ponovo bili Funky G.

Dens dvojac devedesetih okupio se na bini jednog beogradskog noćnog kluba i otpevao sve stare hitove na radost fanova ovog duo sastava.

Pevačica i njen bivši suprug nastupili su prvi put zajedno nakon koncerta u Kombank Areni 2011. godine u čast muzike devedesetih, a  publika je uglas i sa velikim oduševljenjem pevala dobro poznate hitove.

Muž je spojio s bivšim!

Bivši supružnici nisu krili uzbuđenje i pozitivnu tremu što nakon pet godina rame uz rame izvode pesme koje su im donele vrtoglavu popularnost i visoku poziciju na estradi.

"Ja mislim da je večeras vatreno krštenje. Uvertira za veliki povratak grupe Funky G. Devojke i momci mi prilaze i govore da smo bili dobitna kombinacija. Anabela i ja gubimo ako nismo zajedno u grupi. Mi možemo da se prepiremo i svađamo, ali mi smo dobitna kombinacija za posao, a to je automatski dobro i za našu decu", istakao je Gagi za "Alo", ne krijući želju da njegova grupa oživi u starom sastavu, a tu mogućnost ne isključuje ni Anabela.

A, šta im radi ćerka?

"Ja nikada neću reći da ne postoji mogućnost. Uvek može da se desi da doneseš neke odluke koje su vredne u tom momentu. U svakom slučaju, bar neka zajednička pesma može ponovo da nas spoji", izjavila je Atijasova i dodala:

"Gagi i ja smo sada u dobrim odnosima. Dešava se da se posvađamo, pa ne pričamo. Ume Gagi da me iznervira zbog nekog postupka, ali navikla sam. On je je i dalje jedno veliko dete", objasnila je Anabela.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti