Vuk Kostić traži ubicu Jelene Marjanović?!

Autor:

Serija "Ubice mog oca" se definitivno nastavlja...

12
A- A A+

Kriminalistička serija RTS "Ubice mog oca" dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće navodno ubicu pevačice iz Borče.

Druga sezona serije biće delom inspirisana tragično nastradalom pevačicom Jelenom Marjanović, koje je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica nije uhapšen, tvrdi "Kurir".

"Ubijena pevačice neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk", objašnjava izvor tog lista.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

"Više detalja o scenariju znaće se tek kada krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvoi njegovog oca, a nakon uspešno rečenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije", rekao je izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti