Seks prozivka za Lea! (FOTO)

Autor:

Ovo se dogodi kada samo "juriš" supermodele

6
A- A A+

Nije tajna da je Leonardo di Kaprio (42) uživa u ljubavnim čarima koje su proteklih godina uključivale brojne manekenke "Viktorijas sikret" ili takozvane - Viktorijine anđele.

I baš kad se završila modna revija ovog seksi brenda u Parizu, jedna devojka je iskoristila savršenu priliku da "podbode" Lea na društvenim mrežama.

Samo cice do 25 godina! (FOTO, VIDEO)

U pitanju je Instagram slika Erin Foster (34), koja je nekadašnja polusestra Viktorijinih anđela Điđi i Bele Hadid, a prikazuje mnoštvi lepotica ove modne kompanije kako stoje na stepenicama aviona i mašu ka kameri.

"Podigni ruku ako si rekla Leu da si na piluli", glasi natpis pored fotke koji je zapravo otkrio u čemu je "fora".

Erin je kasnije objasnila da je u pitanju "samo šala", kao i da njene bivše polusestre nisu na ovoh fotografiji koja je iz 2014. godine. One su bile polusestre četiri godine, jer je Erinin tata Dejvid Foster bio oženjen mamom manekeni Jolandom Hadid. Razveli su se 2015.

Ona je TA! (FOTO)

Di Kaprio je često u društvu zgodnih supermodela, a sada se misli da je u vezu sa danskom manekenkom Ninom Agdal.

Raise your hand if you've told Leo you're on the pill.

A photo posted by Erin Foster (@erinfoster) on

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti