Totalni rat žena na parkingu (VIDEO)

Autor:

Dve žene napravile su pravi haos na parkingu ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu.

7
A- A A+Sve je navodno počelo kada je jedna od njih optužila drugu da joj je presekla put. Zaustavile su se na obližnjem parkingu i fizički nasrnule jedna na drugu.

"Mislila sam da mi govori da stanemo na parking da razmenimo podatke o osiguranju, ali ona me bacila na pod i počela da šutira. Vikala je: 'Presekla si mi put', a ja sam joj govorila da mi je žao, ali da nisam", rekla je za NBC Jaja Šabaz, žena u beloj Toyoti RAV4.

"Ležala sam na podu i nisam mogla da verujem da se to stvarno događa. Da me odrasla žena tuče", rekla je 33-godišnjakinja koja je iz Atlante išla u posetu bratu u Los Anđeles.

Izvor: youtube


Nakon toga, druga žena je izvadila čekić i počela da udara po njenom automobilu. Šabaz je onda sela u svoj automobil i počelo je demoliranje.

"Nisam htela nikoga da povredim, samo sam htela da pobegnem s tog parkinga", pokušala je da objasni zašto se nekoliko puta zabila u BMW X3 koji je vozila druga žena. Na kraju se zabila i u hidrant.

Izvor: youtubeIz policije su kasnije rekli da su saznali da se njih dve poznaju od ranije, ali da još uvek pokušavaju da otkriju šta je zaista bio razlog ove tuče.

Ženska tuča o kojoj bruji ceo Niš!

Kada ljubavnicu ščepaju dve prevarene žene...VIDEO

Sve vesti