Odsvirajte pesmu Galije, osvojite ulaz na koncert!

Pokažite slavnim muzičarima vaše umeće i biđete nagrađeni

Odsvirajte pesmu Galije, osvojite ulaz na koncert! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Legendarna rok grupa Galija, koju očekuje slavljenički koncert povodom četiri decenije postojanja 29. decembra u beogradskoj Hali sportova, pozvala je fanove da snime i postave na YouTube svoju obradu novog singla "Nešto me goni"!

"Veoma je zanimljivo kad fanovi za svoju dušu snime za YouTube neku našu pesmu. Tako pesma dobija neki novi život i potvrđuje svoju vrednost. 'Nešto me goni' isprva zvuči neposredno i jednostavno, ali ima neke svoje specifičnosti, i biće uzbudljivo čuti kako je drugi sviraju i shvataju", kaže frontmen Nenad Milosavljević.

Neviđena ROKAČINA na Tašu! (FOTO, VIDEO)

Obradu "Nešto me goni" treba da snime i postave na svoj YouTube kanal fanovi, pojedinci i bendovi, bez obzira na znanje i iskustvo, starost i mesto boravka, na instrumentima po sopstvenom izboru. Jutjub linkovi sa video snimkom i osnovnim podacima o izvođaču, šalju se na mejl infolongplay@gmail.com.

Članovi Galije preslušaće i pregledaće sve snimke, a najbolji će biti objavljivani na zvaničnoj fejsbuk strani benda

Izvođači najboljih radova biće nagrađeni besplatnom ulaznicom za koncert 29. decembra u Hali sportova, gde će moći da prisustvuju tonskoj probi i upoznaju se sa članovima Galije!

Ulaznica za slavljenički koncert Galije u Hali sportova košta 1.200 dinara preko mreže Eventim. Od 19. decembra biće 1.500 dinara.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti