• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna prilika da vidite balet na ledu!

Izvor mondo.rs

Zbog velikog interesovanja, dodato još jedno izvođenje!

Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava "Labudovog jezera" na ledu u Centru Sava 14. decembra u 18h.

Povezane vesti

Baletsko-scenski spektakl "Labudovo jezero" u izvodenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojeg možete da priuštite sebi i svojoj porodici.

Pod budnim okom umetnickog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko cetrdeset plesaca u fantasticnim kostimima izvodi ovaj spektakl.

Oko dvadeset plesaca Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetnickom pristupu pokretu.

"Koreografija za scenu je kao slika" tvrdi Rasadin "te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE