Još jedna prilika da vidite balet na ledu!

Autor:

Zbog velikog interesovanja, dodato još jedno izvođenje!

0
A- A A+

Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava "Labudovog jezera" na ledu u Centru Sava 14. decembra u 18h.

Baletsko-scenski spektakl "Labudovo jezero" u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojeg možete da priuštite sebi i svojoj porodici.

Pod budnim okom umetničkog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko četrdeset plesača u fantastičnim kostimima izvodi ovaj spektakl.

Oko dvadeset plesača Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetničkom pristupu pokretu.

"Koreografija za scenu je kao slika" tvrdi Rasadin "te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti