Božović i Milovanović: Zasluženo

Autor:

Treneri se složili da je Mladost iz Lučana zasluženo osvojila bod na stadinu "Rajko Mitić".

Božović i Milovanović: Zasluženo Foto: MN Press


Crvena zvezda imala je lepu priliku da pred svojom publikom pobedi Mladost u 18. kolu Superlige i da najvećim konkurentima pobegne na "plus osam". Nije uspela. Lučanici su sa igračem manje uspeli da izjednače i da sačuvaju bod na "vrućem" terenu.

"Mi smo imali inicijativu, imali smo neke šanse, udarce, nismo uspeli da postignemo gol. Mladost je zasluženo uzela bod zato što je izdržala sa igračem manje. Pogibeljan start nad Plavšićem, žao mi je, ali šta ćemo. Još ne znamo šta je u pitanju", rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

Upitan zašto Zvezda sa igračima koji su ostali nije "ni senka" tima sa početka sezone, Božović je odgovorio: "Kako to mislite? Dominirali smo sa igračima Zvezde, sve su to naši, nisu iz drugih klubova".

Nenad Milovanović, trener Mladosti, ima je mnogo više razloga za zadovoljstvo.

"Utakmica sa dosta obrta. Naš igrač je imao nesmotren start i onda se sve okrenulo. Moram da budem prezadovoljan, jer smo sa igračem manje uspeli da osvojimo bod na teškom terenu. Malo mi je čudna odluka sudije da produži meč sedam minuta", bio je kratak Milovanović.

Sve vesti