Malo toplije, ali ponesite kišobran danas

Autor:

Danas će biti promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala i mogućom pojavom kratkotrajne kiše, sa većom šansom na severoistoku Srbije. Malo toplije nego juče.

0
A- A A+

kišobran, kiša, padavine, nevreme, kisobran, kisa, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija

Biće još malo toplije nego u četvrtak. Vetar umeren severozapadni, u Vojvodini pojačan. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -3°C na jugu do 3°C na severu, a maksimalna od 7°C na jugoistoku u Dimitrovgradu do 11°C na severozapadu Srbije, u Loznici i Valjevu, saopštio je Meteos.

U Beogradu će biti malo toplije i promenljivo oblačno sa mogućom pojavom kratkotrajnom kiše ujutru, a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, popodne pojačan severozapadni.Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C.

 U Nišu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umerenseverozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna do 8°C.

 U Vojvodini promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala i

mogućom pojavom kratkotrajnom kiše, sa većom šansom u Banatu.

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 8°C na istoku do 10°C na zapadu Vojvodine.

 A, narednih dana....

Za vikend se očekuje  suvo vrme sa dužim sunčanim periodima uz jutarnji mraz i hladnije vreme tokom dana u odnosu na petak.

Iduće sedmice suvo, ujutru sa mrazevima od -8°C do - 2°C i ponegde sa maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz temperature od 4°C do 8°C.

Sve vesti