Vučelić: Nećemo nikoga streljati, ali...

Autor:

Predsednik FK Partizan najavio je kazne zbog propusta u administraciji u trenutku kada se pojavila nova verzija događaja.

Vučelić: Nećemo nikoga streljati, ali... Foto: MN Press

"Kaznićemo što nisu uneli u dokumenta da je pregled obavljen, ali nećemo nikog streljati", poručuje predsednik FK Partizan Milorad Vučelić posle neshvatljivog propusta crno-bele administracije, koja bi mogla skupo da košta ekipu.

O "Slučaju Vlahović" priča se i piše i dva dana posle utakmice u Novom Sadu, sa Vojvodinom, u kojoj trener Marko Nikolić nije mogao da računa na talentovanog napadača, Dušana zbog bizarnog i još nerazjašnjenog propusta.

Vučelić u izjavi za "Alo" tvrdi da Vlahović nije igrao bez obavljenog lekarskog pregleda, već...

"Svi pregledi su uredno završeni, o tome postoji potvrda, ali nije unesen pečat u knjižicu. Sve je obavljeno na vreme, propust je administrativne prirode i to je zaista baš loše. Nije nikako dobro praviti takve propuste i biće pokrenut disciplinski postupak protiv odgovornog lica", izjavio je Vučelić.

U međuvremenu pojavila se i treća verzija događaja prema kojoj Partizan nije zaboravio prava dokumenta u Beogradu, "već pokazao pogrešna, stara, popunjena pre nekoliko meseci". Inače, različiti funkcioneri Partizana iznosili su i različita objašnjenja u javnost, pa je kako vreme prolazi sve teže zaključiti šta se zapravo dogodilo, umesto da je obrnuto.

"Vlahović uvek ima lekarski pregled, imao je i na utakmici sa Napretkom. Superliga će možda moći da nas kazni, ali samo novčano. Nema drugih elemenata i mogućnosti za oduzimanje bodova", tvrdi Vučelić za "Alo".

Direktor Superlige Vladimir Bulatović prokomentarisao je aktuelnu situaciju za "Sportski žurnal" i najavio da crno-bele ne očekuje kazna u vidu oduzimanja bodova.

"Suština je da je Vlahović imao obavljen lekarski pregled i za utakmicu sa Napretkom, ali je, ponavljam, greška što ljudi iz Partizana to nisu upisali i overili u knjižici. Mi smo imali taj papir o lekarskom pregledu, ovde se radi o klasičnom administrativnom propustu kluba", rekao je Bulatović i najavio da bi Zajednica Superlige mogla da kazni klub ili pojedinca i to novčano ili suspenzijom.

Sve vesti