U čemu je njena tajna?

Autor:

Katarina Radivojević o održavanju linije i duhovnog balansa.

U čemu je njena tajna? Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević, koja živi na relaciji Beograd-Los Anđeles, rekla je za domaću štampu da savršenu liniju duguje vežbanju kundalini joge.

Ne igram više lepe devojke već ostavljene tetke

Zgodna glumica objasnila je da je ovu "granu" joge otkrila tokom boravka u Americi, i nastavila da je upražnjava i u Srbiji, gde boravi već četiri meseca.

"Nisam luda da se kačim sa Putinom"

"To je duhovna joga, i rade se duboke meditacije. Izuzetno mi prija, dosta sam se izbalansirala i vidim širu perspektivu svega. Ne nerviram se više oko gluposti, i ne dešava mi se da se oko nečega zaglavim," rekla je ona za "Story".

Šta znači tvoje ime: KATARINA

"Vidim to na banalnom primeru, ovde kad izađem u grad, ne vidim baš dobro a ne nosim naočare, pa se ponekad ne javim ljudima. Oni se onda silno naljute, ne shvataju da ih nisam videla niti prepoznala. Sada sam naučila da se uvek svima javljam prva, jer neću da dopustim da mi to pravi problem. Osim toga, idem i na orijentalni ples i tribal fusion ples," rekla je glumica koju trenutno gledamo u seriji "Ubice mog oca".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti