Mene je teško zavesti! (FOTO)

Autor:

Dragana Džajić o muškarcima, porodici...

28
A- A A+

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, rekla je za domaću štampu da ne vidi sebe kao lepoticu i da ju je teško zavesti.

Džaja uskoro deda!

"Daleko od toga da sebe vidim kao jednu od najlepših, mediji su me tako predstavili. Ja sam očarana lepotom naših žena, a roditeljima zahvaljujem na samopouzdanju koje su mi usadili. Nisam najlepša niti mi je to cilj, ali svesna sam da jesam dopadljiva," rekla je ona za "Story".

"Svako ko me upozna, odmah vidi da sam veoma nežna. Takva je i moja majka, sve ide iz kuće. I moj otac je veoma pozitivan i duhovit čovek, pa i ja zasmejavam svoje društvo."

Ima samo 24 godine, i još uvek uživa u jednostavnim zadovoljstvima.

"I Sanja i ja smo vrlo skromne, i dan-danas sam najsrećnija kada legnem između njih, pa ljubim malo tatu, malo mamu."

Što se tiče muškaraca, Dragana ističe da je najvažnije da je partner razume.

"To je možda najvažnija stvar u životu, da vas partner poštuje, razume i prihvati onakvim kakve jeste. Ženama je nametnut stereotip da se udaju da bi bile ostvarene, a ja ne smatram da se treba udati po svaku cenu. Iako već dugo nisam u vezi, potpuno sam ispunjena," rekla je ona.

"Mene je teško zavesti, skoro nemoguće. Ali ako se desi, i kad se zaljubim, potpuno sam posvećena partneru i samo u njega gledam."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti