Voditelj odbrusio pevačici! (VIDEO)

Autor:

Svađa dve članice žirija Pinkove zvezde završila napadom na Milana Kalinića. Voditelj nije ćutao...

63
A- A A+

Navikli smo da na domaćim televizijama, u takmičarskim emisijama, gledamo prepucavanja žirija. Bilo da su u pitanju Dara Bubamara i Aleksandra Radović, bilo Jelena Karleuša i Viki Miljković.

Ovog puta se desilo nešto što nas je iznenadilo - u svađu je upleten i voditelj!

Radovićevoj se nije dopalo pevanje Branka Petrovića, tačnije jeste, ali ga je zamolila da "drugu pesmu otpeva bez režanja", da bi Brunclikova rekla da je na lošije izvođenje druge numere možda uticala opaska da reži.

Aleksandra se nasmejala, a Zorica uvredila, spustila stolicu i zaplakala.

"Ne razumem, šta je ovo? Zbog mene je napustila studio? To je ono, kad zloba krene, pa ne zna gde će, mora da zaplače. Baš je ružno ovo što je Zorica uradila. Nisam uradila ništa da je povredim", rekla je Aleksandra, nakon čega je u svađu uvučen i Milan Kalinić, kojeg je Zorica optužila da staje na stranu Radovićeve.

"Pošto ste rekli da ste nezamenljivi onda sam ja ta koja treba da napusti ovu emisiju. Vaše ponašanje prevazilazi muškarca, džentlmena i odnos prema ženama".

Milan nije ćutao...

"Da li mislite da ste u dijalogu s nekom barabom koja ne poštuje žene? Prvo poštujem godine vaše, poštujem to što ste žena, poštovao sam vas još zbog nekih stvari, ali radeći s vama ta poštovanja se jako smanjuju. Ostala su samo još prema godinama i prema tome što ste žena", rekao je Kalinić.

Poslušajte šta je još rekao:

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.  

Povezano

Sve vesti