• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apocalyptica u Beogradu! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Sledećeg proleća, najveći hitovi grupe Metallica u izvđenju najpoznatijih finskih rokera!

Ljubitelji žestokog zvuka sledeceg proleca ce imati priliku da uživaju u najatraktivnijem koncertu  sezone – Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos" svirajuci najvece hitove grupe Metallica!

Apocalyptica svira Metaliku
Izvor: YouTube

"Tradicionalno naklonjeni našoj publici, finski rokeri uvrstili su Beograd u svoju evropsku turneju, te cemo 4. aprila 2017. u Hali Sportova imati priliku da uživo cujemo hitove koji su proslavili Apocalypticu, omogucivši joj milione prodatih albuma i rasprodate svetske turneje", navode organizatori.

Nije slucajno što je Apocalyptica zakazala turneju u istoj godini kada i Metallica promoviše svoj novi album, a povodom dvadesetogodišnjeg jubileja, Apocalyptica reizdaje "Plays Metallica By Four Cellos" album na 2 vinila, sa do sada neobjavljenim instrumentalima "Battery", "Nothing Else Matters" i "Seek & Destroy".

Ulaznice za ovaj spektakl bice puštene u prodaju u sredu, 7. decembra na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – po sledecim kategorijama:

Parter – 1.990,00 dinara

Tribine – 2.500,00 dinara

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zli

@Rade Pa koju stranu muziku slusas ako za ove nisi cuo? Kazahstansku? Nije strana muzika samo na MTV i VH1.

hgfg

bravo!

Observer

Poprilicno je mrsavo sve to sa metal koncertima u Srbiji. Voleo bih kada bi neki od ovih bendova svirali kod nas: Disturbed, Bullet For My Valentine, Five Finger Death Punch, Stone Sour ili Trivium.

SERIJE