• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugo Vijeira čeka dete sa lepom Novosađankom

Izvor mondo.rs

Nina Aleksić, asistent na jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu, u petom mesecu je trudnoće, prema pisanju "Informera".

 Hugo Vijeira i Nina Aleksić čekaju bebu Izvor: MN Press

Portugalski fudbaler "zamrznut" u Crvenoj zvezdi, Ugo Vijeira (28), uskoro ce postati tata – piše "Informer".

Vijeira, koji je u sezoni 2015/16 golovima grejao srca navijaca crveno-belih, ove sezone uglavnom sedi na klupi ili tribinama, jer ne želi da produži ugovor sa šampionom Srbije i, tako, iskljuci mogucnost da iz Beograda ode kao slobodan igrac, ali to što se malo šta pozitivno dogada kod njega na sportskom planu ne znaci da je tako i na privatnom.

Tabloid piše da je zgodna Novosadanka Nina Aleksic, predstavljena kao "asistentkinja na jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu", u petom mesecu trudnoce i da ce u aprilu srecan par dobiti prinovu.

"Nisam javna licnost i ne želim da govorim o svojoj vezi. Sve što vas interesuje, pitajte Uga", rekla je lepa Nina.

"Njih dvoje su se upoznali pre više od godinu dana i vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo", navodi neimenovani izvor "Informera", tvrdeci da je Vijeira veliki deo slobodnog vremena provodio u Novom Sadu kod voljene.

"Nina je ostala trudna i sad uživa išcekujuci bebu sa covekom kog voli. Medutim, njih dvoje nisu želeli da se to sazna, pa su se trudili da budu obazrivi", navodi isti izvor.

Izvor: mondo/informer


"Cuo sam da mu je devojka trudna, mada on ne prica o tome. Kad je rec o produženju ugovora, mi smo raspoloženi za saradnju. Pricali smo sa njim, on još nije odlucio šta bi da radi. Kažei da se menadžeri pitaju nešto, tako da nam ostaje da cekamo. Postoji mogucnost da vec u januaru ode iz kluba", rekao je za isti list sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljevic.

Ugo je pre dolaska u Crvenu zvezdu, na leto 2015. godine, prošao kroz težak period u životu, jer je njegova dugogodišnja devojka Edina pocetkom te godine izgubila borbu s rakom.


Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Strašno. 5 meseci trudna. A on ovde godinu dana. Mogu misliti kako se upoznali i koliko joj trebalo da skoči sa njim u krevet.

mamakoka

@Marko Hahahaaaahaaaahhaaaaaa mozgu srednjevekovni.

nm

samo je bitno da je stranac....

SERIJE