• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pastuv" u nebranom grožđu!

Izvor mondo.rs

Urnebesna komedija zabune - naručile su da dođe žigolo, dobile su njega!

Premijera predstave "Sirena i Viktorija" u režiji Radoslava Milenkovica, bice 15. decembra u prosturu Dorcol Platz. Prva repriza zakazana je za 28. decembar.

Po komediji Aleksandra Galina, predstavu režira Radoslav Milenkovic, koji tumaci i glavnu mušku ulogu. Ostale uloge tumace Milena Pavlovic i Tatjana Kecman.

Novopecena bogatašica, naizgled pobednica tranzicijskog maratona, za svoju profesorku engleskog, inace tipicnu žrtvu društvene tranzicije, narucuje Pastuva koji za novac "ispunjava sve seksualne fantazije", ali greškom bira pogrešan broj i umesto seksualnog predatora u stan im stiže – vremešni astronom koji urušavanje idealisticki ustrojstva sveta preživljava radeci po kucama kao stilista-kinolog...

Niz komicnih nesporazuma i odigrava se medu troje junaka Galinove komedije, koja nas, smehom razoružane, suocava sa verovatno najvažnijim htenjem ljudske vrste: da volimo i da budemo voljeni.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE