• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Aveti" - poklanjamo karte

Izvor mondo.rs

Vodimo vas na predstavu u Bitef teatru večeras u 20 časova!

Predstava "Aveti", po istoimenoj drami Henrika Ibzena u režiji Andreja Nosova, je komad o instituciji braka, o palanci i o poziciji žene u gradanskom društvu, žene koja je i dalje potlacena.

Mi vam poklanjamo ulaznice, potrebno je da nam pošaljete svoje ime, prezime i naznaku "Aveti" na adresu [email protected], a mi cemo odabrane dobitnike odmah obavestiti o nacinu preuzimanja nagrada.

"Aveti” predstavljaju pokušaj prebacivanja anticke grcke tragedije u gradanski salon koji postaje novo središte društvenih sukoba i problema, koji više nisu posledica "igre bogova" nego duboko korumpiranog, licemernog i malogradanskog društva.

Kao i prethodni komadi Andreja Nosova, "Aveti" pokazuju savremene nedostatke društva preispitujuci našu odgovrnost za njih. Bez laži, bez glumackih, rediteljskih i spisateljskih "bravura" koje su same sebi poenta, bez stvaranja spektakla, ova je predstava o nama, našem društvu i našoj odgovornosti. Predstava je postavljena u minimalistickom salonu u kome se tokom jednog dana rešavaju pitanja vezana za prošlost i buducnost ljudi iz (naše) gradanske klase koja je mnogo htela, a malo postigla.

Uloge tumace Mirjana Karanovic, Branko Cvejic, Slobodan Beštic, Milan Maric i Jovana Gavrilovic.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Mi vam poklanjamo ulaznice, potrebno je da nam pošaljete svoje ime, prezime i naznaku "Maskenbal" na adresu [email protected], a mi cemo odabrane dobitnike odmah obavestiti o nacinu preuzimanja nagrada.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE