mts na poslovnim susretima "NetWorking Day"

Autor:

Kompanija mts podržala je NetWorking Day -Poslovni susreti, događaj koji je po peti put otvorio vrata preduzetnicima 8. decembra, pod sloganom "Od preduzetnika do kompanije".

0
A- A A+
Foto: mtsBorko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća mts-a, govorio je pred okupljenim učesnicima o "poslovanju u oblaku", odnosno kako mts Cloud servisi mogu da olakšaju i unaprede poslovanje malih kompanija i preduzetnika.

Ovom prilikom pozvao je sve učesnike događaja da posete novootvoreni Premium Biznis Centar u Beogradu koji preduzetnicima i vlasnicima malih preduzeća omogućava pronalaženje pravog poslovnog rešenja i besplatno testiranje mts servisa.

Foto: mtsPosebno iznenađenje za sve prisutne bila je dodela tableta Lenovo Yoga3 10 wifi koji je on uručio mladom i persepktivnom web dizajneru Stefanu Beriću i time još jednom potvrdio da mts kroz svoje aktivnosti, aktivno podržava događaje koji promovišu preduzetnišvo i saradnju u cilju stvaranja uspešnih kompanija i razvijaju dugoročan odnos uzajamnog poverenja.

Povezano

Sve vesti