• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Film o Tesli uživo!

Izvor Tanjug

Ostvarenje "FBI - Dosije Tesla" Neleta Karajlića i pred pozorišnom publikom!

 FBI Dosije Tesla Nele Karajlić Izvor: MONDO/Petar Stojanović
Izvor: MONDO/Petar Stojanović

  Nenad Jankovic poznatiji kao Nele Karajlic rekao je za muzicko scenski spektakl "FBI - Dosije Tesla", cija je premijera zakazana za 18. decembar u Centru "Sava", da ce iz drugacijeg ugla osvetliti karijeru i život slavnog naucnika.

"Napravili smo film uživo. To je nešto najuzbudljivije u cemu sam ucestvovao u svom životu", kazao je Karajlic na konferenciji za štampu.

U predstavi igraju Nele Karajlic, Nikola Rakocevic, Marko Gvero, Aleksandar Gajin , Bojan Dimitrijevic, Vaja Dujovic, Ivan Zablacanski, Milorad Kapor, Nebojša Savic, a na filmskom platnu bice Nebojša Glogovac.

"Osmislili smo pozorišnu igru na sceni u kombinaciji sa vizuelnom animacijom koja ce siguran sam oduševiti publiku. U centru pažnje bice dve price. Jedna je klasicna americka storija o kriminogenom miljeu Njujorka cetrdesetih godina prošlog veka a druga je predstavljanje Nikole Tesle kao filozofa", kazao je Karajlic.

U ovom audio-vizuelnom spektaklu Nikolu Teslu igra naš poznati glumac Nikola Rakocevic. Karajlic napominje da je to najbolji Nikola Tesla na pozorišnoj sceni ili filmu do sada.

"Nikola osim toga što se zove kao naš slavni naucnik istovremeno je i vrhunski glumac. On bolje igra Teslu nego što je to svojevremeno cinio moj drug Petar Božovic. Na trecem mestu je Bouvi kao Tesla, a Šerbedžijina uloga mi se uopšte ne svida", kazao je Karajic.

Nekadašnji autor "Top liste nadrealista" na kraju je rekao da su se u pripremi predstave bavili alhemijom.

"Od dubreta koje se nalazi svuda oko nas napravili smo zlato. To ce zlato zasijati na sceni jako", kazao je Karajlic.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jelena

Nele legenda

SERIJE