• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastup za Nobela - zaboravila reči Dilanove pesme!

Izvor mondo.rs

Bobu Dilanu "uručena" Nobelova nagrada za literaturu, umesto njega na bini se pojavila Peti Smit i otpevala njegovu pesmu. Iz drugog puta!

Dobitnik Nobelove nagrade za literaturu Bob Dilan uputio je poruku kojom zahvaljuje Švedskoj akademiji što mu je dodelila ovo priznanje, isticuci da je pocastvovan nagradom koja mu je omogucila da svoje pesme vidi kao literarna dela.

Slavni kantautor se nije pojavio na ceremoniji dodele a njegovu poruku je sinoc u Stokholmu procitala americka ambasadorka u Švedskoj Azita Raji.

"Da mi je neko ikada rekao da imam i najmanju šansu da dobijem Nobelovu nagradu, pomislio bih da imam iste izglede za to kao i da se nadem na Mesecu", navodi se u Dilanovoj poruci prenosi AFP. "Žao mi je što ne mogu da budem sa vama, ali molim vas znajte da sam duhom definitivno sa vama i pocastvovan sam ovom prestižnom nagradom", naveo je Dilan.

"Nijednom nisam imao vremena da se zapitam: Da li su moje pesme literatura? Zato se zahvaljujem Švedskoj akademiji na tome što je našla vremena da razmotri upravo to pitanje, kao i što je na njega dala tako velicanstven odgovor", navodi se u poruci slavnog muzicara.

Potom je poznata americka pesnikinja i rok muzicarka Peti Smit stala na binu i u Dilanovu cast zapevala njegovu pesmu "A Hard rains gonna fall"... i zaboravila reci!

"Izvinite, je l' bismo mogli ovaj deo iz pocetka, nervozna sam i uzbudena", rekla je Peti i zaradila gromoglasan aplauz.

Pogledajte.

Peti Smit na dodeli Nobelovih nagrada
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE