Traži dečka u biblioteci!

Autor:

Pošto se "oprostila" od fudbalera i izjavila da želi pametnog dečka, pevačica mnogo vremena provodi u biblioteci

13
A- A A+

Iako se bliži tridesetoj, pevačica Katarina Živković ne razmišlja o svadbi, a u porodičnom domu u Leskovcu njenim roditeljima je zabranjeno da pričaju o njenoj udaji.

Ona je već nekoliko meseci sama, a ni to što redovno posećuje biblioteku nije joj pomoglo da upozna idealnog dečka.

"Moji roditelji kod kuće su digli ruke od moje udaje, u našoj kući je zabranjena tema o svadbi. Jednostavno ne vidim potrebu da o tome raspravljamo kada smo kod kuće, to nije tema o kojoj treba da pričamo. Onog trentuka kada se bude pojavio muškarac koji će osvojiti moje srce, rado ću tu vest sa njima podeliti, ovako smatram da je glupost da pričamo o svadbi", ispričala je pevačica za "Alo", koja kaže da muškarca traži i u biblioteci.

Neću fudbalera, hoću pametnog!

"Odlučila sam da soliram i super mi je. Posvetila sam se poslu maksimalno. Živim život poput svake normalne devojke. U bibiloteku idem da uzimam knjige, ali momka nikako nisam mogla da nađem tamo, ali nikada ne reci nikad. Možda će moj idealan muškarac ili čovek mog života uzimati knjigu u istom trentuku kad i ja. Ne bih imala ništa protiv da to bude u biblioteci, čak bi mi se više dopalo nego da ga nađem u separeu nekog kluba", zaključila je Katarina.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti