• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Pan na ledu - spektakl za najmlađe!

Izvor mondo.rs

Hit predstava biće izvedena u šest termina u Kombank areni!

Zimska carolija za najmlade, spektakl "Petar Pan na ledu", igrace se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Kroz cak šest predstava, mališani ce moci da uživaju u jednoj od najvecih postavki ledene bajke u Areni.

Petar Pan na ledu
Izvor: YouTube

Površina po kojoj ce klizati Petar Pan, Zvoncica i njihovi drugari, iznosice neverovatnih 20x30 metara što je jedna od najdužih ledenih podloga formirana u Areni. Takode, ovo je prva predstava vidljiva u 360 stepeni, tj. sa svih mesta u sali. Kako bi se docarao fantastican svet Nedodije, led ce osvetljavati vrhunska i bogata rasveta sa preko 100 razlicitih reflektora u boji. Bravure od kojih zastaje dah, na ledu ce izvoditi više od 20 klizaca u živopisnim kostimima.

Predstava ce biti na srpskom jeziku a kroz avanture Petra Pana vodice naš mladi glumac, Nikola Randelovic. Vecitog suparnika, Kapetana Kuku, glasovno ce docarati Dragan Vujic Vujke.

Predstava na ledu koju ce videti publika u Srbiji, postoji još od 1993. godine i cine ga ruski profesionalni klizaci nekadašnji takmicari nacionalnih, evropskih, svetskih kao i olimpijskih prvenstava.

Jake veze sa ruskim cirkusom ukljucile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajuci novu dimenziju i uzbudenje izvodenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 990, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.200 dinara i mogu se naci na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušce Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.comi www.eventim.rs

Predstave ce se prikazivati u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE