• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jubilarna Noć knjige

Izvor mondo.rs

Manifestacija za sve ljubitelje čitanja biće održana u petak.

U petak, 16. decembra u Laguninim klubovima citalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoci održace se petnaesta jubilarna manifestacija Noc knjige.

Ovo ce biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domacih autora, knjige za decu i druga izdanja.

"Noc knjige ce se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, ukupno na 53 lokacija", rekla je Ana Spasojevic, direktorka marketinga Lagune i dodala da ce i ovog puta važiti skala popusta na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige bice 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za cetiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja bice 20 odsto, a naslovi ostalih izdavaca bice sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana bice snižene za 10 odsto.

U Delfi knjižarama gostovace i brojni pisaci koji ce se družiti sa svojim citaocima, medu njima i Mirjana Bobic Mojsilovic koja ce u knjižari Delfi u SKC-u od 19 sati potpisivati svoju novu knjigu "Tvoj andeo cuvar". Ona je istakla da je Noc knjige veoma važna jer promoviše ljubav prema knjizi i citanju i dodala da više nije nezavisni izdavac, ali da i dalje ostaje nezavisni pisac. "Novi roman koji objavljuje Laguna je uslovno receno ljubavni roman, ali je i prica o ljubomori, strahu, besu, o psihickom zlostavljanju i o pobedi nad strahom", rekla je autorka.

U Noci knjige pred citaocima ce se naci više od 23.000 naslova Lagune, i još 50.000 naslova drugih izdavaca. "Posebno želim da skrenem pažnju na veliki izbor novih knjiga za decu koje ce obradovati najmlade za predstojece praznike, i to je važno jer se ljubav prema citanju razvija od malih nogu", rekla je direktorka najveceg knjižarskog lanca u Srbiji (Delfi) Vesna Mihailovic.

I ovog puta Noci knjige prikljucile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije, njih 45 koje ce odobravati popuste na godišnju clanarinu i organizovati specijalne programe.

Pred citaocima ce se u Noci knjige naci jedan od najuticajnijih romana Amosa Oza, roman "Juda", koji nam daje nesvakidašnji pogled na stanje u Izraelu i novozavetnu pricu. Još jedno delo velikog svetskog pisca Žozea Saramaga prvi put ce se pojaviti na srpskom jeziku – "Pecina" je prica o obicnim ljudima u eri globalizma. "Planine Parnasa" je prvi prevod u svetu ranog romana poljskog nobelovca Ceslava Miloša. U ovoj antiutopiji planeta je prenaseljena ljudima koje muci jedino strah od viška vremena. Luka Miceta ce u Noci knjige citaocima predstaviti sedmu knjigu o srpskim vladarima "Kralj Milutin".

U toku Noci knjige clanski popusti Laguninog kluba citalaca i kolicinski popusti nece se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji ce važiti samo za Noc knjige.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE