Da li je moguće - silovanja i ubistva UŽIVO!?

Autor:

U Rusiji, navodno, za narednu godinu planiraju rijaliti šou u kojem će sve biti dozvoljeno, pa i silovanja i ubistva!? Nešto nalik filmu "Hunger Games".

15
A- A A+"Igre gladi" uživo!? Zaista!?

U Rusiji, Sibiru, za narednu godinu najavljuju devetomesečni rijaliti šou (ŠOU!?) u kojem će se 30 ženskih i muških takmičara boriti za nagradu od 1,6 miliona dolara, ali u kojem će biti dozvoljeno baš sve, pa i činjenje teških krivičnih dela, kakvi su silovanja i ubistva!

"Sajberijan tajm" (Siberian Times) prenosi da će potencijalni učesnici unapred biti upozoreni da će, ako počine takvo krivično delo, odmah biti uhapšeni.

"Oni moraju da shvate da su na teritoriji Rusije i da moraju da poštuju zakone ove zemlje. Dakle, biće upozoreni da će policija odmah doći i uhapsiti ih ako počine bilo koje krivično delo", kažu organizatori programa, koji ima radni naziv "Igra 2: Zima".

Ovaj ekstremni, surovi rijaliti "šou" u kojem je glavni cilj preživeti, biće organizovan u divljinama Sibira, a takmičari će se na temperaturama i do -40 stepeni Celzijusovih suočavati sa raznim nedaćama, a moguće i zverima, poput vukova i medveda.

Takmičari će biti naoružani samo noževima, odnosno hladnim oružjem, ali ne i vatrenim.

"Svaki takmičar će potpisati saglasnost za učešće i biti detaljno upoznat šta sve može da mu se dogodi. Šou će biti na teritoriji od 900 hektara, pokriven sa 2.000 kamera. Sve je dozvoljeno - tuče, alkohol, silovanja i ubistva", piše u oglasu za "šou".Na ideju je došao preduzetnik iz Novosibirska Jevgenij Pjatkovski, koji je izjavio da će bilo kakva pritužba takmičara (ili njegove porodice) na bilo šta što mu se dogodi, odmah biti odbačena.

"Sa onim što će se dešavati tokom takmičenja - mi nemamo ništa. U svim papirima koje će takmičari morati da potpišu sve ovo će biti jasno naglašeno. Takmičenje neće snimati 'žive ekipe', već će oni biti potpuno pokriveno stacionarnim kamerama, a svaki takmičar će nositi posebnu kameru sa baterijom koja može da radi sedam sati", kaže on.

Takmičari moraju da imaju više od 18 godina da bi se prijavili, kao i da budu "psihički zdravi". Za sibirske uslove proći će obuku bivših pripadnika specijalnih jedinica ruskih bezbednosnih snaga.

AKO NISTE GLEDALI "IGRU GLADI" evo TREJLERA

Izvor: YouTube

Sve vesti