• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tvorci "Bonda" u panici!

Izvor mondo.rs

Glumac odbija da se javi producentima filma o najpoznatijem tajnom agentu, a rok za početka snimanja se bliži...

"Šefovi" franšize "Džejms Bond" su navodno potpuno van sebe zbog toga što im se Danijel Krejg uopšte ne javlja i ne odgovara na poruke, cime odbija da pregovara o uslovima za ulogu u novom Bondovom filmu koji bi trebalo da izade 2018. godine

Glumcu, koji je prethodno izjavio da bi radije "presekao vene" nego opet igrao Bonda, ponudeno je mnogo više novca nego za prethodne filmove samo da bi prihvatio ulogu, ali izgleda da ni to nije dovoljno.

Da li je ovo razlog zbog kojeg napušta Bonda?

"Danijel i MGM su trenutno u odugovlacenju celog procesa, jer on odbija da razgovara o Bondu. Ponudili su vecu sumu i pitali njegove menadžere da li je slobodan da snima 2017. godine, ali im Danijel do sada još nije ništa odgovorio. Žele da 'Bond 25' izade u okobru 2018, ali trenunto nema Bonda! Danijelovo ucešce u filmu je takode kljucna stvar za to da li ce Sony Pictures ko-finansirati ceo projekat. Toliko toga visi u vazduhu i niko nema odgovore", rekao je izvor za "The Mirror".

Ko je najbolji Džejms Bond? (ANKETA)

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Seljo iz brda

Situacija je stvarno teška, ako Krejg ne bude snimao geopolitičke suprotnosti će se samo još više zaoštriti i sljeduje nam humanitarna kriza do sada nezabilježena. Njegovim filmskim angažmanom na serijalu ''Bond'' smo stigli do nekih pomaka u liječenju teških bolesti, ali ova rupa na putu, ova tragična situacija, nas vraća par godina unazad. Zaista njegov glumački humanitarni rad je pod lupom i par stotina miliona dolara džeparca i finansiranja njegovog angažmana na projektu ''Bond'' je apsolutni minimum.

Stanimir Branimir

Zaista mi nije jasno zašto se toliko cimaju oko njega. Ubedljivo je najgori Bond do sada. On sve vreme govori kako mu je muka od Bonda, odbija da se u filmu pojavi sa sponzorovim telefonom....a oni mu zauzvrat nude sve više novca. Neverovatno.

stars

Jos bolje, najgori Bond ikada

SERIJE