Pravila za svingeraj: Nije "ko koga dohvati"

Autor:

Kada pomenete svignersku žurku, mnogi pomisle da tamo seks ima ko sa kim stigne. To jesu seks žurke, ali imaju svoja pravila.

45
A- A A+

Žurke na kojima se menjaju partneri i dalje su tabu tema. Ukoliko vas zanima šta se tamo tačno dešava ili razmišljate da odete na neki svingeraj, ova uputstva će vam pomoći.

Ne znači NE

Iskusni svingeri kažu da se na ovim žurkama veoma poštuje kada neko kaže "ne", u kojoj god situaciji. Retki su slučajevi kada se to ne poštuje, a u tim situacijama se uvek obraćaju domaćinu zabave, koji će preduzeti potrebne mere. Svako ima pravo da odbije, a pravila postavljaju dame.

Otvoreno razgovaraju

Parovi na ovim žurkama otvoreno razgovaraju sa drugim parovima o tome šta žele. Oni koji prvi put dolaze na svignersku žurku uglavnom samo gledaju i uživaju u atmosferi.

Dolaze i odlaze u parovima

Ukoliko se desi da se neki par posvađa na žurci i da onda odvojeno odu kući, više ih niko ne poziva na svingeraj.

Iskusni svingeri predlažu da, da bi partneri izbegli svađu i oboma im bilo prijatno, smisle neki znak kojim će jedno drugom dati do znanja kada im se nešto ne sviđa, tako da mogu zajedno da odu kući.

Higijena je veoma važna

S obzirom na prirodu događaja, podrazumeva se da će svi dođi mirišljavi, depilirani i slično. Osim toga, podrazumeva se i da koristite zaštitu prilikom odnosa.

Dres kod

Svingerske žurke su neka vrsta (pomalo neobičnog) sastanka. Dakle, iscepane farmerke i izbledela majica ne dolaze u obzir. Podrazumeva se da svi dođu sređeni i seksi odeveni, a ako žurka ima temu, očekuje se da gosti to ispoštuju.

Svingeri savetuju "pridošlicama" da ne piju mnogo na takvim žurkama. To ubija raspoloženje svima, a i valjda želite da se sećate te žurke ako ste već na nju otišli. Ako morate da pijete da biste došli na žurku, onda to nije mesto za vas, kažu oni.

Ako na žurci postoji bilo kakav problem, obratite se domaćinu žurke, pre nego što to preraste u ozbiljniji problem.

Ne pipajte bez pitanja! Ako želite nekoga da dodirnete, poljubite ili uhvatite za zadnjicu, morate da se predstavite i pitate tu osobu za dozvolu.

Na kraju, zlatno pravilo svingeraja je da sve što se desi na takvim žurkama, ostaje tu. Sve što vidite, čujete ili uradite mora da ostane privatno. Iz tog razloga na ovim žurkama takođe nije dozvoljeno korišćenje telefona, kamera, foto aparata...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Tagovi:

Povezano

Sve vesti