mondo.rs

Bivši direktor Voše u Spartaku, cilj je Evropa

Autor:

Ljubiša Dunđerski novi sportski direktor subotičkog superligaša.

2
A- A A+
ljubiša dunđerski Foto: MN Press

Upravni odbor FK Spartak Ždrepčeva krv izabrao je novog sportskog direktora - Ljubišu Dunđerskog, koji je do nedavno tu funkciju obavljao u Vojvodini.

"Dunđerski je u novosadskom superligašu bio prethodne dve godine, a za to vreme ostvareni su istorijski rezultati i odrađeni odlični tranferi igrača, kako u Vojvodinu tako i iz Vojvodine, što je i bila najveća preporuka za njegov angažman u redove Spartaka", navodi se u saopštenju kluba iz Subotice.

Direktor Spartaka, Dragan Đorđević, najavio je da će "plavi golubovi" na proleće pokušati da "napadnu" mesto koje vodi na međunarodnu scenu.

"Angažovanjem Ljubiše Dunđerskog, značajno smo pojačali stručni sektor kluba. Mišljenja sam do smo to uradili na vreme, jer nam prestoji prelazni rok, a Ljubiša je u prethodnom periodu kao sportski direktor Vojvodine uradio značaj posao po tom pitanju. Cilj nam je da pojačamo ekipu i da na proleće sačuvamo plasman među osam najboljih ekipa naše lige, a ako se ukaže prilika i da izborimo mesto koje vodi u Evropu", poručio je Đorđević.

Ljubiša Dunđerski je kao igrač imao zapaženu karijeru, prošao je sve selekcije Vojvodine, a nakon toga se preselio u Italiju, gde je ostavio značaj trag u ekipi Atalante. Igrao je i za Komo i Trevizo.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti