KK ZVEZDA: Milan Škobalj i zvanično

Novi trener košarkaškog kluba Crvena zvezda biće Milan Škobalj, koji je do sada bio pomoćnik bivšem šefu stručnog štaba Stevanu Karadžiću

0
A- A A+

Novi trener košarkaškog kluba Crvena zvezda biće Milan Škobalj, koji je do sada bio pomoćnik bivšem šefu stručnog štaba Stevanu Karadžiću, objavio je u sredu beogradski prvoligaš, a prenela agencija Beta.

Promocija novog trenera biće održana u četvrtak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u 11 časova, a tom prilikom uprava kluba govoriće o trenutnom stanju u Zvezdi.

"Veći je pritisak raditi sve što je vezano za renome Crvene zvezde. Ne razmišljam o tome da li je situacija u kojoj se trenutno nalazim neizvesna, jer znam gde sam. Ako i posle srede budem glavni trener, to je u redu, a ako i ne budem, opet OK. Iskreno da kažem, i nemam vremena da razmišljam. Trenutno radim tri posla", izjavio je Škobalj za "Kurir" u utorak, dan pre meča između Lajonsa i Crvene zvezde.

Karadžić je napustio klub prošlog petka, dan uoči derbija sa Partizanom u petom kolu Svislajon superlige. On je kao razloge naveo slabe finansijske uslove, lošu komunikaciju sa upravom i loš rad rukovodstva.

Škobalj je rođen 9. jula 1963. godine u Beogradu. Košarku je igrao u Radničkom, Čukaričkom, Vojvodi Stepi, Železničaru i FMP-om, sa kojim se plasirao u elitu. Tada je i prestao sa igračkom i posvetio se trenerskoj karijeri u klubu iz Železnika, gde je radio do 2000. godine.

Iz Železnika je prešao da radi na Malom Kalemegdanu. Bio je član stručnog štaba naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. godine, a zadužen je bio za skauting rivala.

(Beta/MONDO)

Povezano

Sve vesti