• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godina u propalim brakovima (FOTO)

Izvor mondo.rs

Ovo su zvezde koje su se rastale u 2016. godini - zbog preljube, nasilja, dosade ili drugih razloga.

Godinu za nama obeležile su zvezde koje su nas prerano napustile, ali i brakovi holivudskih i muzickih zvezda koji su se okoncali u poslednjih 12 meseci.

Krenimo redom!

Ceril Kol

Lepa pevacica koju pamtimo kao Ceril Kol, a koja je u 2016. ušla kao Ceril Fernandez-Versini, saopštila je da se razvodi od francuskog biznismena.

Nije joj godina, medutim, bila potpuno u znaku razvoda - ubrzo je objavila da je u vezi sa Lijamom Pejnom iz One Direction, a sada cekaju i bebu.

Dru Barimor

Dru i Vil Kopelman, clan porodice koja je izgradila modnu imperiju "Šanel", u braku su bili od 2012. i imaju dve cerke, trogodišnju Oliv i dvogodišnju Frenki. Ovo je glumici bio treci brak.

Rajan Gigs

Slavni fudbaler švrljao je sa konobaricom i starletom, a njegova supruga Stejsi najavila je da planira da ga "ojadi" za polovinu bogatstva procenjenog na 40 miliona funti.

Džoni Dep i Amber Herd

Glumacki par razveo se posle kratkog braka, a glumica je Depa optužila za alkoholizam, nasilje i zloupotrebu opijata.

VIDEO: Pijani Džoni maltretira ženu

Pristala je, medutim, da ne govori više o braku niti razvodu u zamenu za 17 miliona dolara.

Nikolas Kejdž

Posle 12 godina braka sa Alis Kim, sa kojom ima sincica Kal-Ela, Kejdž je saopštio da se razvodi jer je njegova supruga "švrljala" dok je on putovao svetom zbog snimanja.

Bred Pit i Andelina Džoli

Definitivno razvod godine! Par koji ima šestoro dece kratko je saopštio da se razvodi, a onda su krenule glasine i medusobne optužbe.

Andelina je optužila Pita za nasilje nad najstarijim sinom, zbog cega je i FBI pokrenuo istragu, medutim ispostavilo se da osnova za krivicno gonjenje nema.

Par trenutno vodi gorku, javnu bitku oko podele imovine i starateljstva, kojoj se ne nazire kraj.

Entoni Burdejn

Slavni TV kuvar objavio je da se rastaje od Italijanke Otavije Busije, sa kojom ima cerkicu Arijanu. Otavija je tada rekla da su njihovi životni stilovi "veoma razliciti", i naglasila da ona "mirno živi, ne puši, ne pije", na taj nacin prebacivši krivicu na navike svog supruga.

Frensis Bin Kobejn

Cerka Kurta Kobejna i Ajseja Silva bili su dve godine u braku, a mladi muzicar pohitao je da tabloidima proda "pikanterije" iz zajednickog života. Ukratko, optužio je Frensis da je "horder", odnosno da ne baca ništa i skuplja starudije po kuci. 

Tobi Megvajer

Sa dizajnerkom nakita Dženifer Majer se vencao 2007, nakon cetiri godine veze, i ima dvoje dece, devetogodišnju Rubi i sedmogodišnjeg Otisa. 

Tobi je pokazao svetu kako izgleda civilizovan razvod, pošto je samo potvrdio da više nije sa suprugom ali nije iznosio "prljav veš" u javnost.

Ricard Gir

Iako je brakorazvodna parnica pokrenuta pre cetiri godine, glumac i koleginica Keri Louel konacno su na svoj brak stavili tacku u oktobru ove godine. Dogovor je pao uz uslov da Keri nikada ne objavi koliko je novca dobila posle razvoda.

Skoti i Larsa Pipen

Košarkaš i rijaliti zvezda bili su u braku skoro dve decenije, imaju cetvoro dece, a brak je navodno "pukao" jer je Larsa "švrljala" sa reperom.

Kejt Bekinsejl

Iako za lepom glumicom uzdišu muškarci širom sveta, njen suprug Len Vajzman navodno je prevario sa mladom manekenkom. Vencali su se 2004, i nisu imali dece.

Mark Entoni

Bivši muž Dženifer Lopez napravio je gaf kada se sa Džej Lo poljubio na dodeli nagrada, a supruga Šenon de Lima ga je ostavila u roku od nekoliko dana. Naravno, vezi nije presudio poljubac, ali je slucajnost ipak znacajna...

Sia   

Autorka hitova "Chandelier" i "Elastic heart", inace biseksualka, iznenada se udala za reditelja Erika Langa pre dve godine, i krajem 2016. "tiho" saopštila da je tom braku došao kraj.

Niki Koks i Džej Mor

Glumacki par bio je u braku deset godina i ima petogodišnjeg sina, a glumac je saopštio da mu je konacno prekipelo jer Niki ima problem sa drogom

Martin Friman

Kraj godine je obeležio "šerlokovski" razvod, pošto je glumac Martin Friman objavio da se razvodi nakon 15 godina, od Amande Abington koja u seriji "Šerlok" igra Votsonovu suprugu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

m.v.p

Kod njih(bogataša),je normalno da se između sebe menjaju kao čarape,..♋️

SERIJE