Najlepša srpska TV lica (ANKETA)

Autor:

Biramo najlepšu voditeljku!

Pre nekoliko godina čitaoci MONDA su birali najlepše srpsko TV lice i u moru lepotica koje nam se svakodnevno smeše s malih ekrana izabrali Dušicu Spasić, voditeljku Jutarnjeg programa na RTS-u.

Ove godine na domaćim kanalima gledamo i neke nove lepotice, koje ćemo vam predstaviti u galerijama, pa vi sami odlučite da li je neka od njih vredna "Spasićkine lente" ili ne.

Na početku predstavljamo Draganu Kosjerinu, lepoticu koja je sportske emisije zamenila „jutarnjim“ – ovog septembra, Dragana Kosjerina postala je novo lice Jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije.

Podsetite se našeg intervjua s lepom voditeljkom.

Izvor: MONDO

Nastavljamo s voditeljkom popularnog rijalitija Parovi Bojanom Ristivojević. Ova plavuša je zaslužila sve čestitke na izgledu, ali i činjenici da je preživela Parove i ponovo se vratila u vilu!

Ana Reljić, lepa "vremenka" RTS-a nas je ove godine iznenadila kada je uradila OVO:

Izvor: MONDO

Svoje mesto među najlepšima svakako je zaslužila i voditeljka Ksenija Bujišić, o kojoj se 2016. godine pisalo i pričalo zbog veze sa sinom Svetlane Cece Ražnatović Veljkom Ražnatovićem.

Lepotica koja se "i onda" našla na listi, voditeljka emisije "150 minuta" na Prvoj televiziji Maja Nikolić, je od trenutka kada je objavljena anketa do danas osvojila "skromnih" 6.500 glasova. Šta kažete sada?

Nikolina Pišek je do nedavno vodila "Exkluziv" na Prvoj. Rastala se od kolega, ali pre odlaska uspela je da bude u centru estradnog skandala sa Gocom Tržan i napisanim pitanjima.

Izvor: YouTube

Kao i ranije, zamolićemo vas za mišljenje o Sanji Marinković, voditeljki koja je nedavno rekla "da2 bosonoga u pesku na Maldivima Mariji Lazić, trudnoj voditeljki Parova Jeleni Petković i još mnogim, mnogim lepoticama koje vam se smeše s naših malih ekrana.

Jedna lepa voditeljka nam je ove godine saopštila da se razvodi (Nina Lečić), pardon dve (Ana Grubin), neke od njih su i dalje u srećnom braku s proslavljenim muzičarima (Jovana Joksimović), a pojedine "vremenke" vole da nas iznerviraju fotkama s plaže dok nama pada kiša koju su najavile koji dan ranije (da Marija Egelja, o tebi pričamo!)

Ove godine smo videli i "rijaliti izlete" u voditeljske vode, pa ćete tako u našoj anketi moći da date glas i pobednici rijalitija Parovi Ružici Veljković kao voditeljki Maldiva, odnosno Avi Karabatić.

Voditeljka vesti Pinka Tijana Savić je već u jednoj MONDO anketi odnela pobedu kao "lepša snajka" Duleta Savića (znate li koliko je teško pobediti prelepu Mirku Vasiljević?!).

Ništa bez naše "TV Slagalice" i Marije Veljković, odnosno Kristine Radenković. Predstavljamo još voditeljku Pinka Maju Manojlović, Happy TV-a Irinu Vukotić, opravdano odsutnu s malih ekrana Sanju Kužet, potom Sanju Ćulibrk, Katarinu Šišmanović, Jovanu Jeremić i, naravno, Natašu Miljković, ali da ne dužimo više: Pogledajte galeriju i kažite nam  – koja voditeljka je najlepša!


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti