Nagrađeni skockani Box paketi i Teslin vremeplov

Autor:

Kompanija Telekom Srbija nagrađena je u dve kategorije godišnjih UEPS nagrada.

0
A- A A+

Na svečanosti povodom 56. rođendana najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja, UEPS, na kojoj se okupio veliki broj uglednih zvanica, uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima u 2016. godini.

Dodelom priznanja najboljima, Udruženje je na najbolji način zaokružilo dinamičnu i produktivnu 2016. godinu, koja će ostati upamćena po 20 zlatnih, 28 srebrnih i 30 brozanih priznanja, podeljenih u 18 kategorija i čak 22 potkategorije.

Savršeno skockan Box je i najreklama 2016!

Ove godine prvi put su dodeljena priznanja u kategorijama copy, art direkcija, muzika, režija i produkcija.

Izvor: mts tvoj svet.

U izuzetno jakoj konkurenciji kompanija Telekom Srbija dobitnik je dva priznanja. Zajedno sa McCann agencijom, sa kojom je sarađivala na izradi nagrađenih radova Telekomu Srbija je uručeno zlatno priznanje za reklamni TV spot "Savršeno skockani box paketi". Nakon toga kompaniji Telekom Srbija i PR agenciji Red Communication uručeno je i priznanje u kategoriji Event projekat - korporativni događaj za inovativni projekat „Teslin vremeplov“.

Nagrade su ispred kompanije Telekom Srbija primile Marija Bošković, direktorka Sektora za PR i Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike.

Izvor: mts

Povezano

Sve vesti