HOROSKOP

Godišnji horoskop za OVNA

Godišnji horoskop za OVNA Foto: MONDO/Mario Milivojević

POSAO

Izvesna su poslovna putovanja, kao i saradnja sa osobom koja nije iz Vašeg mesta.

Cele godine morate paziti na detalje kada je posao u pitanju, ne smete dozvoliti da zbog nekog sitnjeg propusta vaš plan ne uspe.

U februaru su mogući iznenadni troškovi, ali i u martu. Imajte to u vidu.

Ove godine će nešto što je trebalo odavno da se završi napokon biti gotovo. Potrudite se da se usmerite na saradnju sa drugima, ali više sa muškarcima nego sa ženama. 

Ne dozvolite da privatni život utiče na posao.

U maju ćete naročito biti zadovoljni u vezi sa poslom, ali će povoljni biti i oktobar i decembar.

Nemojte se plašiti rizika, može Vam doneti više novca. Oslonite se na sebe od jeseni, nisu Vam potrebni drugi ljudi da biste uspeli.

LJUBAV

Ako se niste zaljubili u drugoj polovini 2016. imate šansu za to do oktobra 2017.

Dragi Ovnovi, i dalje traje sjajan period za veze, ljubav, pa i brak, ako Vas neko dovoljno zainteresuje.

Ako ste u vezi, bitno je da se što više posvetite svom partneru, da putujete, da se družite, da se ne učaurite.

Slobodni - sklapajte nova prijateljstva. Od oktobra će ćete biti strastveniji i neće Vam biti toliko bitna veza, koliko dobra zabava.

Od polovine oktobra do polovine decembra mnoge duge veze mogu se prekinuti, pa bi bilo dobro da pazite kako se ophodite prema partneru. Ako se uskladite što se tiče novca, ako se ne raspravljate oko toga sa partnerom, naročito poslednja dva meseca 2017. godine, nećete imati probleme.

ZDRAVLJE

Moguća alergija na hranu. Imatećete višak energije tokom cele godine, počev od februara. Bavite se sportom ove godine, krećite se više.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.