HOROSKOP

Godišnji horoskop za BIKA

Godišnji horoskop za BIKA Foto: MONDO/Mario Milojević

POSAO

Imaćete dosta posla ove godine, naročito u periodu do oktobra. Odličan je period za saradnju sa drugima, a moguća je saradnja i sa nekim osobama koje imaju veze sa inostranstvom.

Ako ste planirali neke nove poslove, projekte, sada je vreme za to. Počnite od januara, da biste brzo videli rezultate. Mada, promene koje ćete praviti odavno planirate, samo niste imali dovoljno energije i volje da ih primenite.

Manji zastoji ove godine na poslu mogu biti do 9. januara, pa onda od 15. avgusta do 10. septembra i tokom decembra. Bitno je da budete detaljni i tako neće biti problema.

Komunikacija sa saradnicima će biti ključni faktor za uspeh ove godine. Posao neće zavisiti samo od Vas, već i od ljudi sa kojima raditre tako da se potrudite da imate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV

Do oktobra ćete biti posvećeni poslu i biće Vam jako važno da budete staloženi i da Vas ništa ne ometa. Odnosi na poslu će Vam biti važniji od veze. Moguća je neka avantura ili tajna veza u toku prva dva meseca, a od marta imajte u vidu da se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Ako ste slobodni, od oktobra možete uploviti u neku zanimljivu vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Dobri meseci za ljubav su jun, oktobar i novembar.

ZDRAVLJE

Nemojte se preforsirati na poslu. Potrudite se da se ove godine zdravije hranite i da se više krećete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.