HOROSKOP

Godišnji horoskop za DEVICU

Godišnji horoskop za DEVICU Foto: MONDO/Mario Milojević

POSAO

U prvoj polovini godine bićete puni elana i sve će Vam ići kako treba. Sardnja sa drugima je jako bitna jer ćete tako zaraditi više novca. Imačete dosta posla, ali očekujte i plodove svog rada.

Nemojte se opterećivati time šta drugi kažu. Mogući su manji zastoji u martu i u novembru. Svakako, budite umereni u trošenju novca.

Druga polovina januara i ceo februar su veoma povoljni za napredak, kao i april. Iskoristite dobre aspekte ove godine jer Vam sve ide od ruke.

LJUBAV

Zauzeti, sve do novembra možete da očekujete uspeh u vezi. Neće biti nekih većih promena.

Bićete romantični u januaru i februaru, a u martu je moguće pomirenje sa nekom osobom iz prošlosti. Ne dozvolite da se neko meša u Vaš odnos sa partnerom.

Slobodni, tokom cele godine nećete imati probleme sa vezom, čak će se situacija srediti od oktobra, poboljšaće se komunikacija sa drugima, bićete skloni flertu i imaćete dosta opcija za potencijalnog partnera.

Ne vraćajte se na staro, jer Vam to neće doneti sreću.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa cirkulacijom u julu i problemi sa varenjem u septembru, zato je preporučljivo da pijete više tečnosti i da se hranite zdravije.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.