Kako živi kraljevska porodica?

Autor:

Otkrijte sve ono što javnost vidi, ali i sve ono što nikada neće videti od jedne kraljevske porodice, ekskluzivno u raskalašnoj američkoj seriji „Kraljevska porodica“, samo u Pickboxu na mts TV.

Kako živi kraljevska porodica? Foto: mts

mts i Pickbox vam sa zadovoljstvom predstavljaju popularnu američku serijuKraljevska porodica“, zasnovanu na romanu „Falling for Hamlet“ književnice Mišel Rej, čije su prve dve sezone dostupne već sada, a nove epizode treće sezone možete da pratite svakog ponedeljka u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Smeštena u sadašnju Englesku, serija „Kraljevska porodica“ prati živote izmišljene britanske kraljevske porodice u svetu obilja i kraljevske tradicije koja ispunjava svaku njihovu želju, ali isto tako podrazumeva i osećaj dužnosti, sudbine i javnog nadzora. Princ Lijam (Vilijem Mozli) se našao u središtu pažnje nakon smrti svog starijeg brata, što ga sada čini prvim u redu za tron. Kada kralj Sajmon (Vinsent Regan) najavi da razmišlja o ukidanju monarhije, manipulativna kraljica Helena (Elizabet Harli) učiniće sve što je potrebno da bi zadržala moć.

Izvor: Pickbox.

Ne propustite ovu intrigantnu seriju, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte u ovom, ali i drugim naslovima iz bogate Pickbox ponude naslova na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt.

Tagovi:
Sve vesti