Jovanović ne ide u Zvezdu, verovatno ni Pavkov

Autor:

Vezista Mladosti iz Lučana bliži inostranstvu nego Beogradu, a Nišlije spustile rampu za odlazak svog napadača.

30
A- A A+
fk crvena zvezda, slovenija, pripreme, zvezda, fkcz Foto: Mondo/ Jovan Terzić

Lista fudbalera koji bi ove zime navodno trebalo da pređu u Crvenu zvezdu je poduža, ali su dva imena izgleda precrtana sa nje.

Sportski žurnal piše, pozivajući se na predsednika Radničkig iz Niša, Ivicu Tončeva, da napadač Milan Pavkov neće pojačati crveno-bele, kao ni vezista Mladostiz iz Lučana, Saša Jovanović.

"Jovanović ne ide u Crvenu zvezdu. Istina je da imamo ponuda iz inostranstva za njega, bilo je razgovora, ali ako ne bude ništa od toga, onda će sigurno ostati u Lučanima",
izjavio je trener Lučanaca, Nenad Milovanović za "Žurnal".

 Što se tiče Pavkova, Tončev je sportskom listu poručio da će Radnički "učiniti sve da sačuva fudbalere iz jesenje sezone zbog plasmana u vrhu tabele i izlaska na međunarodnu scenu".

To je potvrdio i direktor Rade Basta:

"Pavkov nije na prodaju, ne razmišljamo u tom pravcu. Radi se o izuzetno dobrom i vrednom igraču. Imamo ponude za njega iz inostranstva".

Podsetimo, napadač Srđan Vujaklija je za MONDO najavio da dolazi 9. januara na početak priprema Crvene zvezde, a na prvom ovogodišnjem okupljanju tima trebalo bi da se pojavi i Nemanja Milić, doskorašnji napadač Spartaka iz Subotice.

Sve vesti