A kad je u pitanju Monika Beluči, seksi je? (FOTO)

Autor:

Glumica Danijela Vranješ "odbrojava" poslednje dane do porođaja kada će na svet doneti svoje prvo dete, ćerku Emu.

5
A- A A+

Pošto je u drugom stanju ostala u 43. godini, a živi u zemlji Srbiji, gde svi imaju pravo da komentarišu tuđe živote, glumica je na negativne komentare odgovorila postom na Facebooku, koji prenosimo u celosti:

"Uopste ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem.

Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage čuvajte svoje telo i ne slušajte malogradjanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44. ona je i dalje seksi lepa i poželjna...

A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada.

Evo na Badnji dan ja apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Hvala svim novinarima koji u naslov nisu stavili trudna u 43.:)

Ja sam lepa i mlada i plodna što i vama želim:) Sretan Badnji dan!"

Pogledajte galeriju:

Evo kako je objavila da čeka bebu

MONDO 60 sekundi sa Danijelom Vranješ

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti