Zašto Kejt uvek nosi ovu torbicu? (FOTO)

Autor:

Vojvotkinja Kejt Midlton se na zvaničnim događajima ne može videti bez male “klač” torbice u rukama. Evo zašto.

13
A- A A+

Kejt Midlton na svim zvaničnim događajima ispred sebe, obema šakama, drži malenu “klač” torbicu. Razlog za to nema nikakve veze sa modom.

Nedavno je ekspert za manire rekao da je veoma nezgodno što vojvotkinja obema rukama drži torbicu jer može doći do neprijatne situacije kada treba da se rukuje sa nekim.

Zašto princ uvek nosi bermude

Sada je drugi ekspert za manire, Vilijam Henson, objasnio da Kejt ovu malu torbicu koristi kao - štit.

“Vojvotkinja od Kembridža možda ne želi da se rukuje sa nkim ljudima, ali postoje drugi način da se to izbegne - koriste ih kraljica i ostali članovi kraljevske porodice - umesto što se opredelila za držanje torbice”, kaže on.

Opustila se, baš se opustila

“Postoji protokol koji nalaže da se ruka ne pruža nijednom članu kraljevske porodice dok je oni ne pruže prvi”.

Ekspert za manire kaže da kada Kejt postane prijatno u ulozi koju ima, shvatiće da nema razloga da koristi aksesoar kao “zaštitu”.

Kejt Midlton prekršila tradiciju

“Vojvotkinja će uskoro shvatiti da ne treba da bude previše fina, niti da pruža ruku i rukuje se sa svima. Dovoljno je da onima sa kojima nema vremena da se rukuje, uputi osmeh”.

Bivši batler kraljevske porodixe Grant Herold tvdi da je vojvotkinja od Kembridža “usvojila” ovu pozu jer izgleda elegantno, a ne zato što želi da izbegne rukovanja.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti