HOROSKOP

Dnevni horoskop za 9. 1. 2017.

Dnevni horoskop za 9. 1. 2017. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Odličan je dan za bavljenje sportom. Budite agilni i ambiciozni danas. Dobar je dan za nove početke. 

Bik

Posvetite se porodici. Sredite dom. Možete imati iznenadnu posetu gostiju danas ili ćete provesti više vremena sa prijateljima. 

Blizanci

Komunikativni ste. Odličan je dan za postizanje dogovora. Bitno je samo da budete realni, da ne preuveličavate svoj ili značaj drugih ljudi. 

Rak

Moguć je priliv novca. Danas je sjajan dan za posao. Budite vredni. Možete ići u šoping, ali budite umereni u trošenju novca. 

Lav

Imate višak energije. Posvetite se sebi, nemojte previše ugađati drugima. Možda nešto neće ići kako ste zamislili na poslu, ali ne uzrujavajte se previše. 

Devica

Nervozni ste. Provedite više vremena kod kuće, odmarajte. Danas je dan za završavanje bitnih obaveza.  Budite odgovorni.

Vaga

Imate dosta ideja. Idealan je dan za sklapanje novih prijateljstava i poznanstava. Budite otvoreniji prema drugima i puni razumevanja. Moguć je problem sa cirkulacijom. 

Škorpija

Ambiciozni ste. Dobro se organizujte danas na poslu. Ne shvatajte sve lično. Mogući su problemi sa leđima. 

Strelac

Odmorite se. Potrudite se da se ne opterećujete time šta drugi ljudi pričaju o Vama. Imate dosta ideja, ali je bitno da se fokusirate samo na ono važno. Nemojte biti površni. 

Jarac

Nemojte trošiti previše novca. Imate višak energije. Mogući su problemi sa spavanjem. Prilično ste napeti zbog obaveza koje imate. 

Vodolija

Budite od pomoći bliskim osobama. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Nije idealan dan za neku veću kupovinu, bolje odložite to za neki drugi dan.

Ribe

Imate dosta obaveza. Potrudite se da uradite sve na vreme. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Nemojte da se preforsirate, dobro se organizujte.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: